Villa Oliver

Keresés
Rólunk

A Villa Oliver Kft. egy magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, 700+ férőhely kapacitással rendelkező szállás-szolgáltató vállalkozás 2014 óta, mely minőségi szállás-szolgáltatását Siófokon, Hévízen és Zalakaroson (Villa Oliver), Tihanyban (OliverLux) és Balatonlellén (Oliver Inn és kemping) nyújtja.

Ismerje meg további szálláshelyeinket is!

www.oliverlux.hu

Túrázz Tihanyban!

5 km sima ügy. 10 km után érzed, hogy kicsit meg kell pihenned. 15 km-nél már érzed, hogy sportolsz, az izmaid maxon működnek. 20 km-nél pedig jólesően várod, hogy végre ihass egy jó bögre meleg teát. A rutinos túrázók ismerik ezeket az érzéseket, és a felszabaduló endorfin sem idegen nekik. Jövő héten pedig újra átélheted mindezt!

2022.01.30 Tovább...

Miért érdemes a Balatonon telelni?

A legelső és legegyszerűbb ok, hogy a Balaton partjára bármikor jó letelepedni. A hullámzó tó látványa extrán megnyugtató – pláne, hogy nem takarja el a víztükröt a megszámlálhatatlanul sok fürdőző! Így aztán télen indulhat a korcsolyázás, a jéghoki, a jégszörfözés és a jégvitorlázás is! Az elmúlt években ugyan csak a déli part sekély részeinél alakult ki némi jégpáncél, azonban idén kemény telet jósolnak, így lehet reménykedni. Persze nem kell feltétlenül a fagyra várnod: számos Balaton környéki településen találhatsz jégpályát, s már csatolhatod is a korcsolyát!

De persze van a tarsolyunkban még pár ötlet, hogyan tehetitek kellemessé a balatoni telet! 

2022.01.03 Tovább...

Szilveszter Siófokon

Van, aki imádja az ünnepeket csavargással és mindenféle más programmal tölteni, és van, aki legszívesebben ilyenkor kis sem dugná az orrát otthonról. Nos, most olyan programokat gyűjtöttünk Nektek össze, melyek mindkét csoport számára igazán vonzók lesznek! Kalandozásra fel, és ne felejtsétek: nálunk minőségi szállás és nyugodt pihenés vár rátok az átélt izgalmak után! 

2021.12.29 Tovább...

Ajándékutalvány - Balatoni élmény ajándékba

A Balaton egy sosem múló, igazi szerelem, ami mindig ezer élményt tartogat. Ugyan a Balatont nem lehet ajándékba adni, de az élményeket utalványba zártuk, amivel meglepheti az Önnek legfontosabbakat.

2021.12.09 Tovább...

Siófoki látnivalók

Már megszokhattátok, hogy imádunk jobbnál-jobb tippeket adni, hova érdemes ellátogatni a Balaton környékén! Ma Siófok a soros: igyekeztünk minél több látnivalót összegyűjteni, s természetesen pár információt is megosztunk róluk. A részleteket azonban most nem áruljuk el – ezért, na meg persze az élményért – most Nektek kell felkerekednetek!

2021.11.23 Tovább...

5 + 1 Hévízi látnivaló

Hévíz az egyik legfantasztikusabb Balaton környéki város, nem csoda, hogy Szabó Lőrinc költőnk egy egész verses füzetben örökítette meg szépségeit! Akinek kedve van, olvasson bele bátran a hosszú őszi estéken, mi most azonban kicsit fel szeretnénk rázni Benneteket! Mutatjuk, mik a legtutibb látnivalók és nevezetességek Hévízen, amiket ősszel is érdemes meglátogatni!

2021.11.15 Tovább...

Hévízi legendák

Ha Hévíz, a csodás fürdő jut először eszünkbe. De ne higgyük, hogy ezt a város csupán a meleg vízű tó teszi izgalmassá. Persze a termálfürdő viszi a prímet a látnivalók listáján, azonban ennél sokkal több izgalmas legenda is kötődik a településhez, melyek hol megborzongatnak, hol elandalítanak!

2021.11.02 Tovább...

6 + 1 piknikezőhely a Balaton környékén

Nincs is tökéletesebb program annál, mint amikor kedvenc kötött pulcsidban, kezedben egy termosz forró teával, a legvastagabb takaróddal körbe tekerve üldögélsz, és csak élvezed az őszi napsugarakat… És nem, most nem arra gondolunk, hogy otthon a fotelben kuckózz be! Épp ellenkezőleg: irány a természet! Kerekedjetek fel egy napsütéses őszi napon, és egy rendhagyó piknik keretében járjátok végig a Balaton legszebb helyeit. 

2021.10.14 Tovább...

Piacok a Balatonnál - 4 nyüzsgő piac, amit nem érdemes kihagyni

A Balaton mellett nem állhatjuk meg, hogy ne látogassunk el néhány igazán nevezetes helyre. A kötelező történelmi körök után pedig a hasunkat is kényeztetni kell: nézzük mit tartogat Tihany és a magyar tenger környéke az igazi gasztro-rajongók számára! Ideje célba venni a balatoni piacokat!

2021.09.24 Tovább...

Relax

Fűben feküdni és élvezni a napsütés... Nekünk ez a kívánságunk mára. Na és Nektek?

2021.04.01 Tovább...

Reggeli kosár

Bőséges reggeli kosárral várunk, így kellő enerigával indulhat a napod, legyen a program városnézés, biciklitúra vagy csak pihenés!

2021.03.27 Tovább...

Home office

Az ingyenes nagysebességű internet kapcsolatunk rendelkezésére áll a nap 24 órájában az apartman teljes területén, így akár a home office sem lehet nálunk akadály!

2021.03.24 Tovább...

Villa Oliver - Siófok

Nincs más dolgod, mint beírni a címünk a GPS-be és ha ez a látvány fogad a kocsid ablakából már tudod is, hogy megérkeztél!

2021.03.22 Tovább...

Teréz Anya kilátó

A tőlünk 15 percre található Zalaköveskút határában, a kis község egyik legmagasabb pontján áll a Teréz Anya kilátó. Tetejéről csodálatos kilátás nyílik a környező vidékre.

2021.03.20 Tovább...

Osztott szintes apartman

Osztott szintes apartmanunknál a hálót az emeleten találod, így ha utitársad inkább későn kelő, lesz időd átrendezni a földszinti gardróbot, hogy több hely jusson a Te ruháidnak!

2021.03.18 Tovább...