Rólunk

A Villa Oliver Apartmanházak Siófokon, és talán a Balaton part legkedveltebb nyaraló övezetében, az Aranyparton találhatóak, 150 m-re az ingyenes balatoni strandtól, illetve 1,1 km-re az egész évben nyitva tartó Galerius Fürdőtől. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Siófok egyik legkedveltebb része.

A Villa Oliver házak 2015-ben illetve az azt követő években kerültek új tulajdonos kezébe, akik a házakat teljes körűen felújította, hogy Vendégeit minőségi szállás-szolgáltatással tudja kiszolgálni. A három épületben különböző méretű, illetve elrendezésű azonban ugyanolyan felszereltségű apartmanonkkal várjuk a pihenni vágyókat. A modern stílusban berendezett légkondicionált külön bejáratú apartmanok befogadóképessége 2-6 fő között mozog, melyek felszerelt konyhával, étkezősarokkal, fürdőszobával és hálószobával rendelkeznek. Az apartmanházakban ingyenes Wi-fi, hangulatos kert és ingyenes parkolási lehetőség várja a vendégeket.

Az apartmanházaktól Siófok városközpontja 3,5 km-re, a vasútállomás 3,3 km-re, a Hévíz-Balaton repülőtér pedig 75 km-re található.

A vendégeinket a Villa Oliver 1-ben található központi recepción fogadjuk, ahol a bejelentkezés után átadjuk a kulcsot és tájékoztatjuk a legfontosabb tudnivalókról.