Rólunk

A Villa Oliver és Villa Oliver 2 Apartmanházak Siófokon, és talán a Balaton part legkedveltebb nyaraló övezetében, az Aranyparton találhatóak, 150 m-re az ingyenes balatoni strandtól, illetve 1,1 km-re az egész évben nyitva tartó Galerius Fürdőtől. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Siófok egyik legkedveltebb része.

A Villa Oliver házak 2015-ben kerültek új tulajdonos kezébe, aki mindkét házat teljes körűen felújította, hogy Vendégeit minőségi szállás-szolgáltatással tudja kiszolgálni, apartmanonként 2-6 fő közötti kapacitással.

Villa Oliver

A Villa Oliver Vendégeit ingyenes Wi-Fi-vel, napos kertjében grillezővel, terasszal és napozó terasszal várja.

Az igényesen felújított, modern stílusban berendezett, légkondicionált, külön bejáratú apartmanokban hálószoba, nappali, műholdas TV, étkezőt vagy étkezősarkot magában foglaló, teljesen felszerelt konyha, valamint saját fürdőszoba szolgálja a kényelmet. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.

A szálláshelyen fedett, kivetítővel felszerelt terasz és kerékpárkölcsönző is rendelkezésre áll. A vendégek akár a napozóágyakkal ellátott zöld kertben is pihenhetnek.

A Villa Oliver Apartmanháztól 100 m-re helyezkedik el a Villa Oliver 2 Apartmanház.

Villa Oliver 2

A Villa Oliver 2 Vendégeit ingyenes Wi-Fi-vel, napos, ősfás kertjében grillezővel, terasszal és napozó terasszal várja.

Az igényesen felújított, modern stílusban berendezett légkondicionált külön bejáratú apartmanokban hálószoba, nappali, műholdas TV, étkezőt vagy étkezősarkot magában foglaló, teljesen felszerelt konyha, valamint saját fürdőszoba szolgálja a kényelmet. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.

A vendégek akár a napozóágyakkal ellátott zöld, ősfás kertben is pihenhetnek.

A Villa Oliver 2 Apartmanháztól 100 m-re helyezkedik el a Villa Oliver Apartmanház.